Hypotheekadvies nodig voor je nieuwe woning in Aalsmeer?

Heb je een nieuwe woning in Aalsmeer op het oog? Om de financiering rond te krijgen, schakel je liever de hulp in van een lokale specialist dan van een landelijke organisatie. Iemand die de lokale markt goed kent en ook nog eens goedkoper is. Bij Jeroen Hypotheekadvies zit je zeker goed!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur geeft financieel advies en ontzorgt je bij het aanvragen en verkrijgen van een hypotheek. Een goede hypotheekadviseur helpt je om de beste hypotheek te vinden binnen jouw wensen en mogelijkheden. Het gaat daarbij meestal om de beste prijs en voorwaarden. 

Hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning in Aalsmeer geeft je antwoord op deze vragen:

 • Hoeveel kan ik lenen? Wat is mijn maximale hypotheek?
 • Wat worden mijn maandlasten?
 • Hoe lang kan ik de hypotheekrente het beste vastzetten?
 • Welke hypotheekvorm is het meest geschikt in mijn situatie?
 • Met welke kosten koper moet ik rekening houden?
 • Hoe staat de huizenmarkt in Aalsmeer er op dit moment voor?
hypotheekadviseur aalsmeer

Jeroen Pijnaker
Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies in Aalsmeer en omgeving

Jeroen Hypotheekadvies is dé lokale hypotheekadviseur in de omgeving van Aalsmeer. Ik ken de lokale huizenmarkt als geen ander en heb uitstekende lokale contacten.

Naast dat ik voor jou de beste hypotheek regel, denk ik ook met je mee over de waarde van het huis en wat het winnende bod zou kunnen zijn. En ik ken de lokale makelaars en taxateurs. Vooral warme banden met lokale taxateurs zijn goud waard: voor het verkrijgen van een hypotheek is het namelijk belangrijk dat de woning snel (en tegen een goede waarde) getaxeerd wordt.

Voordelen van Jeroen

 • Ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur
 • Ik werk met meer dan 30 hypotheekaanbieders
 • Specialistische kennis van de lokale markt
 • Compleet hypotheektraject voor één vaste prijs
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Alles in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg
 • Beoordeeld door honderden tevreden klanten: Gemiddeld geven ze mij een 9.9 op Advieskeuze.nl en 5 sterren op Google!

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Aalsmeer

Omdat ik werk met meer dan 25 verschillende hypotheekaanbieders kan ik je altijd voorzien van een onafhankelijk hypotheekadvies in Aalsmeer.

Door de voorwaarden en percentages van de verschillende hypotheekverstrekkers te vergelijken, vind ik altijd de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

hypotheekadvies aalsmeer

Jeroen werkt met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Mijn werkwijze

Hoe ziet een samenwerking met Jeroen Hypotheekadvies er in de praktijk uit? In 6 stappen vinden we de beste hypotheek voor jouw droomwoning in Aalsmeer.

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek – Samen bespreken we je financiële situatie en nemen we jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Het eerste gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.
 2. Zoektocht naar jouw droomwoning – Ga je zelf op zoek of maak je gebruik van een lokale aankoopmakelaar in Aalsmeer? Ik kan je adviseren bij het vinden van een goede makelaar.
 3. Inventarisatiegesprek – Heb je het winnende bod uitgebracht? Dan komen we snel weer bij elkaar. We gaan dieper in op jouw wensen en maken het dossier compleet.
 4. Hypotheekadvies – Naar aanleiding van onze gesprekken en jouw persoonlijke voorkeuren, stel ik een hypotheekadvies op maat voor je op.
 5. Uitvoering bemiddeling – Ik dien de aanvraag in bij de geldverstrekker die het best bij jou past. Ik verzorg alle communicatie en zorg dat de hypotheek ruim op tijd binnen is.
 6. Beheer van je producten – Wanneer de hypotheek eenmaal rond is, blijf ik voor vragen of advies altijd bereikbaar en beschikbaar.

Meer details over mijn werkwijze lees je hier.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek!

Hypotheekadvies moet naar mijn mening zo makkelijk en transparant mogelijk zijn. Er komt immers al genoeg kijken bij het kopen van een huis! Een eerste kennismakingsgesprek is bij mij daarom altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 020 – 643 78 43 of mail naar info@jeroenhypotheekadvies.nl

Of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik bel je dan op werkdagen binnen 24 uur terug.

hypotheekadvies in aalsmeer

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.

Het eerste gesprek is voor mijn rekening!

Vrijblijvende afspraak plannen