Hypotheekadvies voor je droomhuis in Abcoude nodig?

Droomwoning in Abcoude gevonden? Dan wordt het tijd om een hypotheekadviseur in te schakelen! Het liefst maak je daarbij gebruik van een lokale specialist. Iemand die de lokale markt kent en niet te duur is. Bij Jeroen Hypotheekadvies vind je het allebei!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Hypotheekadviseurs geven financieel advies en nemen het aanvragen van een hypotheek voor je uit handen. Een goede hypotheekadviseur vindt de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Het gaat daarbij vooral om de beste voorwaarden en het laagste rentepercentage.

Hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning in Abcoude geeft antwoord op vragen als:

hypotheekadviseur abcoude

Jeroen Pijnaker
Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies in Abcoude

Jeroen Hypotheekadvies is dé lokale hypotheekadviseur in Abcoude en omgeving. Ik ben op de hoogte van de lokale huizenmarkt en ken de lokale specialisten in Abcoude.

Niet alleen vind ik voor jou de meest gunstige hypotheek – ik denk ook met je mee over de waarde van het huis en wat je ongeveer zou moeten bieden. En ik ken de lokale makelaars en taxateurs. Vooral taxateurs zijn van belang: voor het verkrijgen van een hypotheek is het namelijk belangrijk dat de woning snel (en tegen een goede waarde) getaxeerd wordt.

Mijn voordelen

 • Ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur
 • Ik werk met meer dan 30 hypotheekaanbieders
 • Specialistische kennis van de lokale markt
 • Compleet hypotheektraject voor één vaste prijs
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Alles in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg
 • Beoordeeld door honderden tevreden klanten: Gemiddeld geven ze mij een 9.9 op Advieskeuze.nl en 5 sterren op Google!

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Abcoude

Jeroen Hypotheekadvies werkt met meer dan 25 verschillende hypotheekaanbieders. Zo kan ik je altijd voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies in Abcoude.

Van de verschillende hypotheekverstrekkers vergelijk ik de rentepercentages en voorwaarden. Samen selecteren we de beste hypotheek voor jou!

Jeroen werkt met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Mijn werkwijze

Ik vind het prettig om transparant te werk te gaan. Deze stappen doorlopen we wanneer je mij inschakelt als hypotheekadviseur voor jouw droomwoning in Abcoude!

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek – Samen nemen we je financiële situatie door en bespreken jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
 2. Zoektocht naar jouw droomwoning – Ga zelf op zoek of maak gebruik van een aankoopmakelaar in Abcoude. Ik adviseer je graag bij het vinden van een lokale topmakelaar.
 3. Inventarisatiegesprek – Droomwoning in Abcoude gevonden en het winnende bod uitgebracht? Dan komen we snel weer bij elkaar. We gaan dieper in op jouw wensen en maken het dossier compleet.
 4. Hypotheekadvies – Naar aanleiding van onze gesprekken en jouw voorkeuren, stel ik een hypotheekadvies op maat op.
 5. Uitvoering bemiddeling – Ik dien de aanvraag in bij de geldverstrekker die het best bij jou past. Ik verzorg de communicatie en zie erop toe dat alles ruim binnen de gestelde deadlines afgerond is.
 6. Beheer van je producten – De hypotheek is rond. Gefeliciteerd! Voor vragen of advies blijf ik natuurlijk altijd bereikbaar en beschikbaar.

Meer details over mijn werkwijze lees je hier.

Gratis kennismakingsgesprek!

Ik vind het belangrijk om mijn hypotheekadvies zo makkelijk en transparant mogelijk te maken. Een huis kopen is namelijk al lastig genoeg! Daarom is het eerste gesprek bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Samen nemen we jouw (financiële) mogelijkheden en wensen door voor jouw nieuwe woning in Abcoude!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 020 – 643 78 43 of mail naar info@jeroenhypotheekadvies.nl

Of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik bel je dan op werkdagen binnen 24 uur terug.

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.

Het eerste gesprek is voor mijn rekening!

Vrijblijvende afspraak plannen