Hypotheekadvies voor je droomwoning in Mijdrecht nodig?

Je bent van plan om een woning in Mijdrecht te kopen. Om de financiën rond te krijgen, maak je liever gebruik van een lokale hypotheekadviseur dan van een onpersoonlijke grote organisatie. Iemand die kennis van de lokale markt heeft, snel kan schakelen en niet te duur is. Bij Jeroen Hypotheekadvies zit je goed!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur geeft financieel advies over hypotheken en vindt de beste hypotheek voor jou. De beste voorwaarden en het laagste rentepercentage staan hierbij centraal. Een goede hypotheekadviseur is daarnaast op de hoogte van de lokale huizenmarkt in Mijdrecht.

Een goede hypotheekadviseur geeft je antwoord op vragen als:

hypotheekadviseur mijdrecht

Jeroen Pijnaker
Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies in Mijdrecht en omgeving

Jeroen Hypotheekadvies is jouw lokale hypotheekadviseur in de omgeving van Mijdrecht. Ik ben goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt en ken de lokale specialisten. In tegenstelling tot veel landelijke (bekende) partijen.

Ik vind voor jou de meest gunstige hypotheek, maar denk ook met je mee over wat je moet bieden om jouw droomhuis te bemachtigen. Ook heb ik een groot netwerk aan lokale makelaars en taxateurs. Vooral een goede lokale taxateur is belangrijk. Om (snel) een hypotheek te krijgen, is het namelijk belangrijk dat de woning tegen een goede waarde getaxeerd wordt.

Mijn voordelen

 • Ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur
 • Ik werk met meer dan 30 hypotheekaanbieders
 • Specialistische kennis van de lokale markt
 • Compleet hypotheektraject voor één vaste prijs
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Alles in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg
 • Beoordeeld door honderden tevreden klanten: Gemiddeld geven ze mij een 9.9 op Advieskeuze.nl en 5 sterren op Google!

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Mijdrecht

Doordat ik met meer dan 25 verschillende hypotheekaanbieders werk, kan ik je altijd van onafhankelijk hypotheekadvies in Mijdrecht voorzien.

Ik vergelijk de voorwaarden en percentages van deze verschillende aanbieders en zet de opties tegen elkaar weg. Zo vind ik altijd de laagste hypotheekrente tegen de meest gunstige voorwaarden voor jou!

Vrijblijvende kennismaking inplannen
hypotheekadvies mijdrecht

Jeroen werkt met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Mijn werkwijze

Hoe ziet een samenwerking met Jeroen Hypotheekadvies er in de praktijk uit? In zes simpele stappen vinden we voor jou de beste hypotheek!

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek – We nemen je financiële situatie door en bespreken jouw persoonlijke wensen en behoeften.
 2. Zoektocht naar jouw droomwoning – Ga je zelf op zoek of maak je gebruik van een aankoopmakelaar in Uithoorn? Ik adviseer je graag bij het vinden van een betrouwbare lokale specialist.
 3. Inventarisatiegesprek – Zodra je een mondelinge overeenstemming hebt over een nieuwe woning komen we snel weer bij elkaar. We gaan dieper in op jouw wensen en maken het dossier compleet.
 4. Hypotheekadvies – Naar aanleiding van onze gesprekken en jouw voorkeuren, stel ik een hypotheekadvies op maat op.
 5. Uitvoering bemiddeling – Ik dien de aanvraag in bij de geldverstrekker die het best bij jou past. Ik verzorg de communicatie en zie erop toe dat alles ruim binnen de gestelde deadlines afgerond is.
 6. Beheer van je producten – Gefeliciteerd! De hypotheek is rond. Voor vragen of advies blijf ik natuurlijk altijd bereikbaar en beschikbaar.

Meer details over mijn werkwijze lees je hier.

Gratis eerste gesprek!

Een huis kopen is al spannend en lastig genoeg. Daarom vind ik het belangrijk om hypotheekadvies zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk te maken. Om die reden is het eerste gesprek altijd geheel vrijblijvend. Samen bekijken we jouw (financiële) situatie en bespreken we de mogelijkheden rondom jouw nieuwe woning in Mijdrecht.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 020 – 643 78 43 of mail naar info@jeroenhypotheekadvies.nl

Of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik bel je dan op werkdagen binnen 24 uur terug.

hypotheekadviseur in mijdrecht

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.

Het eerste gesprek is voor mijn rekening!

Vrijblijvende afspraak plannen