Hypotheekadvies voor Badhoevedorp

Op zoek naar een woning in Badhoevedorp? Slim om ook alvast contact te leggen met een hypotheekadviseur! Het liefst een lokale specialist. Iemand die de lokale markt kent en niet te duur is. Bij Jeroen Hypotheekadvies zit je goed!

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur geeft financieel advies en neemt het aanvragen van een hypotheek voor je uit handen. Een goede hypotheekadviseur vindt de beste hypotheek op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Het gaat daarbij vooral om het vinden van de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

Met hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning in Badhoevedorp krijg je antwoord op vragen als:

hypotheekadviseur badhoevedorp

Jeroen Pijnaker
Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies in Badhoevedorp

Jeroen Hypotheekadvies is dé lokale hypotheekadviseur in de omgeving Badhoevedorp. Ik ken de lokale huizenmarkt en heb een breed netwerk aan lokale specialisten in Badhoevedorp.

Ik vind voor jou de beste hypotheek, maar denk ook met je mee over de waarde van het huis en wat je zou kunnen bieden. En ik ken de lokale makelaars en taxateurs. Vooral deze laatste beroepsgroep is belangrijk: voor het verkrijgen van een hypotheek is het namelijk van belang dat de woning snel (en tegen een goede waarde) getaxeerd wordt.

Waarom Jeroen inschakelen?

 • Ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur
 • Ik werk met meer dan 30 hypotheekaanbieders
 • Specialistische kennis van de lokale markt
 • Compleet hypotheektraject voor één vaste prijs
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Alles in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg
 • Beoordeeld door honderden tevreden klanten: Gemiddeld geven ze mij een 9.9 op Advieskeuze.nl en 5 sterren op Google!

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Badhoevedorp

Ik vergelijk meer dan 25 verschillende hypotheekaanbieders. Zo kan ik je altijd voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies in Badhoevedorp.

Van al deze verschillende hypotheekverstrekkers vergelijk ik de rentepercentages en voorwaarden. Zo vinden we samen de meest geschikte en voordeligste hypotheek voor jouw situatie!

hypotheekadvies badhoevedorp

Jeroen werkt met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Mijn werkwijze

Wat kun je verwachten van een samenwerking met mij? Wanneer je mijn hulp inschakelt om de financiering van jouw droomwoning in Badhoevedorp rond te krijgen, doorlopen we deze stappen.

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek – Samen nemen we je financiële situatie door en bespreken jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
 2. Zoektocht naar jouw droomwoning – Ga zelf op zoek in Badhoevedorp of samen met een aankoopmakelaar. Ik adviseer je graag bij het vinden van een lokale topmakelaar.
 3. Inventarisatiegesprek – Droomwoning in Badhoevedorp gevonden én het winnende bod uitgebracht? Dan komen we snel weer bij elkaar. We gaan dieper in op jouw wensen en maken het dossier compleet.
 4. Hypotheekadvies – Naar aanleiding van onze gesprekken en jouw voorkeuren, stel ik een hypotheekadvies op maat op.
 5. Uitvoering bemiddeling – Ik dien de aanvraag in bij de geldverstrekker die het best bij jou past. Ik verzorg de communicatie en zie erop toe dat alles ruim binnen de gestelde deadlines afgerond is.
 6. Beheer van je producten – De hypotheek is rond. Gefeliciteerd! Voor vragen of advies blijf ik natuurlijk altijd bereikbaar en beschikbaar.

Meer details over mijn werkwijze lees je hier.

Gratis kennismakingsgesprek!

Ik vind het belangrijk om mijn hypotheekadvies zo makkelijk en transparant mogelijk te maken. Bij het kopen van een huis komt namelijk al genoeg kijken! Daarom is het eerste gesprek bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Samen nemen we jouw (financiële) mogelijkheden en wensen door voor jouw nieuwe woning in Badhoevedorp!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op 020 – 643 78 43 of mail naar info@jeroenhypotheekadvies.nl

Of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik bel je dan op werkdagen binnen 24 uur terug.

hypotheekadvies in badhoevedorp

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.

Het eerste gesprek is voor mijn rekening!

Vrijblijvende afspraak plannen