De hypotheker, of lokaal advies voor een lokale situatie?

De Hypotheker Amstelveen is bij iedereen bekent van de slogan ‘Jazeker, de Hypotheker’ van de landelijke overkoepelende organisatie voor het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Maar een eigen huis is niet landelijk en groots, iedere situatie in iedere plaats is het weer anders.

Hypotheekadvies is juist heel persoonlijk en er moet goed gelet worden op jouw persoonlijke situatie, de locatie waar je wilt wonen en wat daar allemaal bij komt kijken. Voor iedereen is dat anders. Sommige vinden een klein kantoor prettig en anderen een grote franchise organisatie.

De hypotheker Amstelveen

Bij Jeroen Hypotheekadvies in Amstelveen kom je voor een persoonlijk advies en rechtstreekse hulp bij het zoeken van de beste hypotheek voor de fijnste woning.

Zelf werkte ik van 2008 tot 2010 voor De Hypotheker en heb er veel geleerd. Maar ik merkte dat er voor écht persoonlijk contact weinig ruimte was waardoor ik besloot het anders te doen. Daar ben ik nu ontzettend blij mee.

Druk de kosten

Een ander voordeel bij Jeroen Hypotheekadvies in vergelijking met De Hypotheker Amstelveen kunnen de kosten zijn.

Voor iedereen is de situatie anders. Daarom is het goed om bij meerdere partijen offertes aan te vragen om zodoende tot een goede prijs te komen.

Natuurlijk is onze dienstverlening volledig verzorgd en hebben wij net als De Hypotheker de mogelijkheden om bij alle grote banken en andere financierders de hypotheek aan te vragen.

En gelukkig gaat dat heel goed, bekijk hier onze reviews.

Even opletten als je naar een hypotheekadviseur gaat

Of je nu een starter, doorstromer of een expat bent. Of je komt om je hypotheek te verhogen, over te sluiten, een verzekering of na een echtscheiding? Bij ons kun je altijd terecht. Er zijn natuurlijk heel veel zaken waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek.

Wees gerust; het eerste gesprek is voor onze rekening.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen in op je wensen en behoeften en leg ik uit hoe het verdere proces verloopt. Bedenk je voor zo’n gesprek alvast even wat je zelf wil bereiken. Wat denk je dat de mogelijkheden zijn voor je persoonlijke situatie? Misschien heb je al ideeën over de rentevast periode en aflosvormen.

Voor doorstromers is het belangrijk dat we precies weten wat je huidige hypotheek inhoudt. 55-plussers hebben wellicht overwaarde op hun huidige woning, ook dat is belangrijk om mee te nemen in het eerste gesprek. Ook veel expats komen bij mij terecht, en dan is het goed om te weten of je een kennismigrant bent of een permanente verblijfsvergunning hebt en bij welke geldverstrekker je dan terecht kunt voor je hypotheekaanvraag.

Al deze informatie is nodig om een op maat gemaakt advies te gaan verstrekken. We maken dan ook een dossier aan, beveiligd en online, waar je zelf ook bij kunt vanaf thuis, voor al je documenten. Hier komen uiteindelijk ook documenten in over je inkomen en vermogens. Uiteraard wordt deze informatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.