Hoe onderscheid je je als klein hypotheekadvies bureau van de grotere jongens? Door persoonlijk contact, direct schakelen en de kosten. Dat zijn de grote verschillen tussen JEROEN hypotheekadvies en grote bedrijven zoals De Hypotheker.

100% klanttevredenheid staat bij JEROEN Hypotheekadvies boven aan het lijstje. Mijn klanten moeten achteraf kunnen zeggen ‘wij zijn goed geholpen door Jeroen’, zodat ze dit ook weer doorvertellen aan anderen. Nu vraag jij je af, hoe bewerkstelligt hij dat dan?

Korte lijntjes en snelle reacties

Door de lijntjes kort te houden met mijn klanten. De klant wordt continu up to date gehouden over de voortgang van de hypotheek en wat de bank nodig heeft aan documenten. De klant kan mij ook altijd bereiken. Als klanten een vraag hebben of mij voor een probleem bellen, zorg ik ervoor dat ik hier binnen 24 uur reactie op geef. Of, als de makelaars waar ik mee samen werk een nieuwe klant naar mij doorsturen, zorg ik dat ik diegene dezelfde dag nog terug bel voor een afspraak. Dat is wat klanten fijn vinden aan de kleinschaligheid van mijn bedrijf. Bij grotere bedrijven kan het tot wel een week duren voordat je wordt (terug) gebeld.

Lagere kosten dan bij de Hypotheker?

Ook niet geheel onbelangrijk zijn de kosten die je als klant betaalt. Bij grote franchise ondernemingen, zoals De Hypotheker, gaat een groot deel van de prijs die jij als klant betaalt naar het hoofdkantoor. Daarnaast ontvangt de marketingafdeling natuurlijk iets, zijn zij verplicht om met bepaalde systemen te werken en neemt de huur van dure panden op A-locaties ook nog een deel van het bedrag in beslag. Zo kan het zijn dat de kosten bij grote bedrijven zoals De Hypotheker oplopen. Dat hoeft niet zo te zijn, bij elke situatie is het weer anders.

Ik, als zelfstandige ondernemer, kan deze kosten grotendeels zelf bepalen. Dit zie je terug in de prijzen voor de klanten. 

Je kan dus heel veel geld besparen voor minimaal dezelfde service, misschien nog wel beter. Van het geld dat je dan overhoudt, kun je weer nieuwe meubels voor het nieuwe huis kopen!