Online hypotheekadvies

Op zoek naar een ervaren hypotheekadviseur om de financiering van jouw droomwoning te regelen? Hypotheekadvies kan tegenwoordig via een online videoverbinding gewoon vanuit huis. Online hypotheekadvies, wel zo makkelijk!

Compleet digitaal hypotheektraject

Het complete hypotheektraject verloopt online. Van eerste kennismaking tot tekenen van het contract bij de hypotheekverstrekker die het beste bij jouw past.

Onze hypotheekadviseurs geven je financieel advies en ontzorgen je bij het aanvragen en verkrijgen van een hypotheek. Ze helpen je om de beste hypotheek te vinden binnen jouw wensen en mogelijkheden. 

Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek krijg je antwoord op deze vragen:

 • Hoeveel kan ik lenen? Wat is mijn maximale hypotheek?
 • Wat worden mijn maandlasten?
 • Hoe lang kan ik de hypotheekrente het beste vastzetten?
 • Welke hypotheekvorm is het meest geschikt in mijn situatie?
 • Met welke kosten koper moet ik rekening houden?
Gratis kennismakingsgesprek aanvragen
online hypotheekadvies

Jeroen Pijnaker
Hypotheekadviseur

Over Jeroen Hypotheekadvies

Jeroen Hypotheekadvies is hét hypotheek- en verzekeringskantoor van Amstelveen en omgeving. Met een groeiend team van financiële adviseurs maken wij elke dag dromen waar voor onze klanten. Met de laatste kennis en inzichten, een transparante werkwijze, heldere uitleg en veel enthousiasme weten wij altijd binnen korte tijd de beste hypotheek voor onze klanten te vinden.

Sinds de coronacrisis verzorgen wij ook online hypotheekadvies. Zo helpen wij mensen in heel Nederland bij het financieren van hun droomwoning.

Onze voordelen

 • Ruim 15 jaar ervaring 
 • Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders
 • Compleet hypotheektraject voor één vaste prijs
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Alles in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Altijd bereikbaar voor vragen of extra uitleg
 • Beoordeeld door honderden tevreden klanten: Gemiddeld geven ze ons een 9.9 op Advieskeuze.nl en 5 sterren op Google!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Omdat we met meer dan 30 verschillende hypotheekaanbieders werken, voorzien we je altijd van een onafhankelijk hypotheekadvies.

Door de voorwaarden en percentages van de verschillende hypotheekverstrekkers te vergelijken, vinden we voor onze klanten altijd de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen
digitaal hypotheekadvies

Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Onze online werkwijze

Hoe ziet een online hypotheektraject bij Jeroen Hypotheekadvies er in de praktijk uit? In 6 stappen vinden we de beste hypotheek voor jouw droomwoning.

 1. Vrijblijvend online kennismakingsgesprek – Tijdens een online videogesprek bespreken we je financiële situatie en nemen we jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Het eerste gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.
 2. Zoektocht naar jouw droomwoning – Ga je zelf op zoek of maak je gebruik van een aankoopmakelaar? We kunnen je adviseren over het vinden van een goede makelaar.
 3. Online inventarisatiegesprek – Heb je het winnende bod uitgebracht? Dan volgt het volgende online videogesprek. We gaan dieper in op jouw wensen en maken het dossier compleet.
 4. Online hypotheekadvies – Naar aanleiding van onze gesprekken en jouw persoonlijke voorkeuren, stellen we een hypotheekadvies op maat voor je op. Dit ontvang je digitaal.
 5. Uitvoering bemiddeling – We dienen de aanvraag in bij de geldverstrekker die het best bij jou past. We verzorgen alle communicatie en zorgen dat de hypotheek ruim op tijd binnen is.
 6. Beheer van je producten – Wanneer de hypotheek eenmaal rond is, blijven we voor vragen of advies altijd bereikbaar en beschikbaar.

Gratis online kennismakingsgesprek plannen?

Hypotheekadvies moet naar zo makkelijk en transparant mogelijk zijn. Er komt immers al genoeg kijken bij het kopen van een huis! Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons daarom altijd gratis en vrijblijvend. En natuurlijk volledig online: je hoeft er de deur dus niet eens voor uit.

Een vrijblijvende kennismaking plannen? Laat je gegevens achter via dit contactformulier. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

Bellen kan op 020 – 643 78 43 of mail naar info@jeroenhypotheekadvies.nl