Contact

Een afspraak maken voor een vrijblijvende eerste kennismaking? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
"Wij zijn echt super geholpen door Jeroen! Hij legt alles rustig uit en gebruikt ook gewoon lekker Jip en Janneke taal zodat je alles gelijk goed begrijpt. Ook kun je Jeroen altijd bereiken als je vragen hebt en heb je op zeer korte termijn een antwoord. Kortom: voor een goed, eerlijk en persoonlijk advies ben je bij Jeroen Pijnaker aan het juiste adres."

- Nick van der Laan

"Bij het afsluiten van onze hypotheek zijn wij al twee keer geweldig geholpen door Jeroen Pijnaker! Hij legt alles begrijpelijk uit voor iemand die hier niet dagelijks mee te maken heeft. Daarnaast schakelt hij snel wanneer iets geregeld moet worden. Hij is erg flexibel en wanneer je vragen hebt kun je altijd bij hem terecht. Heel fijn om een hypotheekadviseur te hebben die betrouwbaar is en goed begrijpt wat je als klant nodig hebt. Een volgende keer schakelen wij Jeroen zeker weer in!"

- Kim

"In het verleden met meerdere adviseurs te maken gehad. Jeroen springt erbovenuit. Geen verrassingen achteraf en ik kreeg echt een gevoel dat alles goed geregeld werd. Hij is zeer ervaren. Geen zorgen maken of alles goed komt, maar gewoon zeker weten. Hij neemt de tijd om alles goed en helder uit te leggen en als tussenpersoon naar een hypotheekverstrekker weet hij precies hoe met ze om te gaan."

- David Dejonghe

Bekijk meer reviews op advieskeuze.nl