Over ons

Jeroen Hypotheekadvies is hét hypotheek- en verzekeringskantoor van Amstelveen en omgeving. Met een groeiend team van financiële adviseurs maken wij elke dag dromen waar voor onze klanten. Met de laatste kennis en inzichten, een transparante werkwijze, heldere uitleg en veel enthousiasme weten wij altijd binnen korte tijd de beste hypotheek en verzekeringen voor onze klanten te verzorgen.

Waar wij voor staan

Een hypotheek of verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Er zijn veel belangrijke keuzes om te maken en het gaat waarschijnlijk om een flink leenbedrag en een lange aflosperiode. Wij vinden het belangrijk om ons advies zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk te maken. Om deze reden leggen wij elke stap in Jip en Janneke-taal uit. Zo maken wij het afsluiten van een hypotheek en de bijbehorende verzekeringen begrijpelijk en leuk!

Daarnaast staan wij voor een persoonlijk en onafhankelijk advies. Op basis van jouw (financiële) situatie, wensen en voorkeuren vinden we samen de hypotheek die het beste bij jou past. Of je nu voor de eerste keer een woning koopt of een stap maakt naar een volgende woning. En of je nu in loondienst werkt of zelfstandig ondernemer bent.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 020 – 643 78 43 of laat je gegevens achter via het contactformulier. We bellen op werkdagen altijd binnen 24 uur terug.

Het team

Jeroen Pijnaker
Eigenaar / Hypotheekadviseur

Mijn naam is Jeroen Pijnaker. Sinds 2004 werk ik in de financiële dienstverlening. Na 10 jaar als hypotheekadviseur te hebben gewerkt bij o.a. de Postbank, Rabobank, De Hypotheker en Vereniging Eigen Huis heb ik in 2014 als Hypothecair Planner de stap gemaakt als zelfstandig ondernemer. In mei 2019 heb ik de deuren geopend van mijn eigen advieskantoor in Amstelveen.

Naast mijn werk zoek ik elke winter samen met mijn vrouw, dochter en zoon de bergen op voor een week wintersport. In de zomer vinden wij het heerlijk om het prachtige eiland Ibiza op te zoeken of een verre reis naar Thailand te maken. Op zondag coach ik het voetbalteam van mijn zoon en alle thuiswedstrijden van Ajax kijk ik samen met hem in de Johan Cruijff Arena. Ook houd ik ervan om gezellig met vrienden en familie te borrelen en eten.

Nathalie Tobio de Koning
Hypotheekadviseur

Mijn naam is Nathalie Tobio de Koning, half Spaans en Half Nederlands. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Op mijn 21ste ben ik als adviseur de financiële dienstverlening ingerold. Toen werkte ik nog bij een accountantskantoor. Door de gesprekken die ik voerde voor mijn eigen huis, merkte ik dat ik dit erg leuk vond. Contact met mensen én nog steeds werken met cijfers! Snel daarna solliciteerde ik bij Huis en Hypotheek en daar heb ik in 2003 de kans gekregen om te beginnen als hypotheekadviseur. Daarna heb ik gewerkt bij o.a de ABN AMRO bank, De Hypotheker en De Hypotheekshop. En dan nu met heel veel plezier bij Jeroen Hypotheekadvies!

Naast werken vind ik het onwijs leuk om dingen te ondernemen met mijn vriend en dochtertje. Wij houden van het bourgondische leven: borrelen met vrienden, uitstapjes en mooie reisjes. Maar ook een heerlijke serie sla ik niet af!

Mark van der Schaaf
Binnendienstmedewerker Hypotheken & Verzekeringen

Ik ben geboren in Alkmaar en woon nu in het mooie Haarlem samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool en ga ik graag naar de waterkant om een hengel uit te gooien.

Voordat ik bij Jeroen ben komen werken ben ik zelfstandig werkend kok, personal trainer en snowboardleraar geweest. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik besloot dat ik dat niet tot mijn pensioenleeftijd wilde doen. In juni 2020 heb ik de switch gemaakt naar de financiële dienstverlening. Jeroen heeft mij de mogelijkheid gegeven tot het volgen van diverse opleidingen in deze branche. Inmiddels ben ik met de laatste opleiding bezig om vervolgens door te gaan groeien naar hypotheekadviseur.

Dennis Spitteler
Binnendienstmedewerker Hypotheken & Verzekeringen

Samen met mijn vriendin en dochter woon ik in Uithoorn. Sporten zoals voetbal, racketsporten, golf en wintersport met bijbehorende gezelligheid vind ik fantastisch. Als gezin genieten wij enorm van het opgroeien van onze dochter, het maken van uitstapjes en vakanties. Borrelen en een hapje eten met vrienden of familie slaan we ook niet graag af. Formule 1, voetbal en BBQ-en zijn mijn stille hobby’s.

Wij werken met meer dan 30 hypotheekaanbieders

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen Hypotheekadvies adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.
Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!
Vrijblijvende afspraak plannen