Wie is Jeroen Pijnaker?

Mijn naam is Jeroen Pijnaker, vanaf 2004 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.
Na 10 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest bij o.a. de Postbank, Rabobank,
De Hypotheker en Vereniging Eigen Huis heb ik in 2014 als Hypothecair Planner de stap gemaakt als zelfstandig ondernemer.

In mei 2019 heb ik de deuren geopend van mijn eigen advieskantoor in Amstelveen.


Wat ik doe:
Wat ik voor jou, als onbekende in de hypotheekwereld, belangrijk vind is dat hypotheekadvies zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk is en blijft. Daarom is bij mij het eerste gesprek altijd geheel vrijblijvend.

In dit eerste gesprek, maar ook in een eventueel vervolgtraject, vind ik het belangrijk dat jij volledig persoonlijk wordt begeleid gedurende deze spannende periode in je leven.

Door mijn ‘Jip en Janneke uitleg’, zorg ik dat alles zo duidelijk mogelijk voor je wordt en regel ik snel de hypotheek die het beste past bij jouw situatie.
Of je nu voor de eerste keer een woning koopt, of een stap maakt naar een volgende woning, of je nou in loondienst of zelfstandig ondernemer bent.

Waar ik van houd:
Naast mijn werk zoek ik ieder jaar samen met mijn vrouw, dochter en zoon de bergen op voor een week wintersport. Op zaterdag coach ik het voetbalteam van mijn zoon en alle thuiswedstrijden van Ajax kijk ik samen met hem in de Johan Cruijff Arena. Ook houd ik ervan om gezellig met vrienden en familie te borrelen en eten.

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel mij op 020 – 643 78 43 of laat je gegevens achter via het contactformulier, ik bel je dan op werkdagen binnen 24 uur terug.

Jeroen werkt met meer dan 25 hypotheekaanbieders

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Jeroen adviseert en helpt je de best passende hypotheek te vinden.

Het eerste gesprek is voor mijn rekening!

Vrijblijvende afspraak plannen